Meteen naar de inhoud
Welkom bij Mind Body Flow Coaching


Ik ben Petra, coach en eigenaar van Mind Body Flow Coaching.

Leuk om je te ontmoeten!

Toen ik 6 jaar geleden de vraag kreeg “wat wil je vanaf nu met de rest van je loopbaan gaan doen?” stond ik daar allesbehalve om te springen.

Deze vraag raakte me diep, omdat ik nooit eerder echt had stilgestaan bij deze vraag in mijn leven. En ineens was het tijd om ‘de angst van het niet weten’ onder ogen te zien.

Ik maakte me zorgen over mijn toegevoegde waarde als ik iets heel anders zou gaan doen. En ik had verdriet en spijt van de afgelopen 20 jaar omdat ik me heb laten leiden door anderen, zonder mezelf de vraag te stellen wat ik nou écht wil. En daardoor ontstond de weerstand. Omdat ik weer helemaal opnieuw moest beginnen.

Dacht ik…

Wake up Call

Vaak heb je een dieptepunt nodig in je leven om wakker geschud te worden en te beseffen dat het ook anders kan.

Ik heb de controle over mijn loopbaan vanaf dat moment in eigen hand genomen. Door zelfinzicht, zelf-ontdekking en reflectie. Maar ook controle over mijn eigen gedachten en zelfvertrouwen.

Intussen heb ik al meer dan 200 zelfbewuste IT engineers ondersteund in dit proces.
De tijd waarin je anderen laat bepalen hoe jij je leven moet leiden is voorbij.

You are always one decision
away from a totally different life.
And the time to choose is NOW!

Future Proof: Het meest uitgebreide life coach traject voor zelfbewuste IT engineers.

Als zelfbewuste IT engineer, met de juiste technische én persoonlijke skills, kent jou impact geen grenzen.

🌱 Met dit traject laat ik jou de kracht van zelf-bewustzijn en het hebben van de stip op de horizon ervaren;
🌱 Ervaar je hoe het is om jouw loopbaan vorm te geven en je laat leiden door je eigen keuzes;
🌱 Vergroot je zelfvertrouwen en leer jezelf beter te begrijpen;
🌱 Verander je gedrag duurzaam en op een natuurlijke manier.

Alles wat ik met je deel is gebaseerd op:

✔️ Talloze jaren ervaring in de dynamische IT-sector: Mijn carrière in de IT heeft me gedurende vele jaren kennis laten maken met diverse facetten van deze snel evoluerende industrie, waardoor ik diepgaande kennis en inzichten heb opgedaan.

✔️ Begeleiding van meer dan 200 IT-engineers: Als een ervaren coach heb ik het plezier gehad om meer dan 200 IT-engineers te begeleiden en te ondersteunen bij hun professionele groei en ontwikkeling zowel in teams als individueel.

✔️ Gestructureerde opleiding in professioneel coachen: Mijn expertise is versterkt door post-hbo opleidingen in professioneel coachen en teamcoachen, aangevuld met diverse gespecialiseerde opleidingen.

Petra Persoonlijk

Ik wandel heel graag in het bos met mijn hond Clipper. Ik lees graag inspirerende boeken onder de veranda in de tuin; het liefst 3 tegelijk 😉 En ik ben dol op inspirerende quotes.

Ik neem het liefst elke 6 weken een korte sabbatical met het gezin. Heerlijk op vakantie met de caravan, op wintersport of lekker thuis spelletjes spelen.
Dat geeft me de kans om afstand te nemen, mijn focus even te verleggen en te reflecteren of ik nog het juiste pad volg; mijn pad.

Daarnaast rij ik elke week paard. Ik droom van een eigen paard, die ik mezelf heb beloofd als ik 50 jaar word.