Skip to content


Het meest uitgebreide life coach traject
voor zelfbewuste IT professionals

Future Proof begeleidt je naar je eigen toekomst


Sta je op een kruispunt in je leven en zoek je naar je eigen pad dat als kompas voor je toekomst dient?
Jouw pad waarmee je impact maakt op een natuurlijke manier, zonder forceren.
En waarmee je stappen zet die je verder brengen naar het leven dat voor jou is weggelegd.

En wil je daarbij ook duidelijk sturing geven aan je loopbaan in deze dynamische wereld?
Bewuste keuzes kunnen maken waarmee je aanzienlijke veranderingen teweegbrengt en
de mooiste resultaten behaalt.

Je wilt je niet laten leiden door de ‘dingen die je overkomen’, maar zelf je toekomst bepalen.

“Werken vanuit je drive en unieke talenten creëert aanzienlijk meer waarde en impact, zowel voor jou als voor de organisatie waar je deel van uitmaakt”

– P. Heesink –

Wees de architect van je eigen toekomst

door te dromen & te leiden.

In een wereld van ongekende technologische verschuivingen, waar keuzes elk
verschil kunnen maken, is het cruciaal om het heft in eigen handen te nemen. Want je hebt dit
ene leven dat je ten volle kunt leven, leef het dan zoals jij dat wilt.

Laat de chaos van deze veranderende wereld en de verwachtingen van anderen
niet langer bepalen wie je bent en waar je heengaat. Tijd om jouw diepste dromen en vaardigheden te
ontdekken en met vertrouwen en daadkracht jouw eigen pad te ontdekken voor de toekomst.

Your coaching helped me face some inner critics by encouraging me to step outside of my comfort zone. Multiple times you’ve asked me a question that cut to the essence of the matter, and reverberated with me for several days.

– J. de Oude – software engineer –

In dit traject verkennen we jouw dromen, bouwen aan je persoonlijke merk en ontgrendelen we jouw drive om het te realiseren, terwijl je vertrouwen in jezelf en de toekomst groeit.

Wat kan je verwachten?

✔️ Bevrijding van Beperkingen: Stap uit de schaduw van beperkende overtuigingen en verhalen die je groei hebben geremd. Het traject ondersteunt je bij het loslaten van deze belemmeringen en het omarmen van je ware capaciteiten.

✔️ Impactvolle Voldoening: Na dit traject zul je in staat zijn om niet alleen doelen te bereiken, maar ook diepgaande voldoening te ervaren bij elke stap die je neemt. Je zult begrijpen hoe jouw unieke bijdrage de wereld kan veranderen en een blijvende impact kan hebben.

✔️ Talent ontwikkeling: Ontdek je (verborgen) talenten en vaardigheden en leer hoe je ze moeiteloos kunt ontwikkelen en inzetten. Het traject biedt begeleiding om je capaciteiten volledig te benutten en blijvend te groeien.

✔️ Vertrouwen in jezelf: Het traject helpt je om een diep vertrouwen in jezelf te ontwikkelen. Dit vertrouwen stelt je in staat om keuzes te maken die volledig in lijn zijn met jouw kernwaarden en authentieke zelf, waarmee je de richting van je leven bepaalt.

✔️ Natuurlijke Zichtbaarheid: Leer hoe je jezelf op een natuurlijke en zelfverzekerde manier kunt presenteren in je werk. Dit omvat het creëren van een authentieke aanwezigheid die anderen inspireert en motiveert.


Mijn klanten aan het woord

“Je hebt vanaf moment 1 ervoor gezorgd dat er een veilige omgeving was om open te kunnen praten over mijn loopbaantraject. Dat is een grote pré. Ik voelde me open en vrij genoeg om me volledig open te kunnen stellen aan je. Ook vond ik het prettig dat jij je aanpaste aan mijn situatie tijdens ieder gesprek. Het pad was vooraf niet duidelijk maar ontstond op een hele natuurlijke manier. Top!”

– Anoniem –

“Coaching heeft mij geholpen om helder te hebben wat ik wil, waarom, welke kwaliteiten ik daarbij heb en om daar zelfverzekerd over te zijn. Ik heb meer inzicht gekregen in mezelf en ik mocht een aantal kwaliteiten die ik zag als zwaktes gaan herzien en gebruiken als krachten (bijvoorbeeld, mijn behoefte aan afwisseling).”

– R. Sommers –

“Coaching helped me to distinguish what gives me energy and what takes it, and to lean more into the activities that give energy. Looking back at things that gave me the most joy/satisfaction in the past, helped me to realize what I would like to do more in the future.”

– L. Viksne – engineer –

Future Proof Programma

🌱 De weg vrijmaken: Hoe wil jij je voelen? In je leven en in je loopbaan, want beide zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit wordt de basis waarop je de rest van je toekomst gaat vormgeven. Bovendien ga jij je beperkende verhalen ombuigen naar een veld van mogelijkheden.

🌱 Thuiskomen bij jezelf: Binnen de rijke schat aan kennis en ervaring uit je verleden vind je waardevolle informatie, en daarin liggen de essentiële antwoorden verscholen voor jouw toekomst.
Vanuit je dromen open je de deur naar nieuwe mogelijkheden die voor het grijpen liggen. Je geeft ruimte aan dat wat ontdekt wil worden zonder het direct de kop in te drukken.

🌱 Verkenning van mijn talenten: Je krijgt een diep vertrouwen in je eigen vaardigheden en hoe je die kunt inzetten in je leven. Je ontdekt hoe je moeiteloos jezelf verder ontwikkelt vanuit je eigen capaciteiten en dat geeft rust en vertrouwen.

🌱 Je persoonlijke merk: Hier komen alle modules samen, en heb je een diepgaand begrip van wat jou oprecht gelukkig maakt. De onduidelijkheid rond je toekomst is weg en je hebt een heldere visie op wat nodig is om het te verwezenlijken. Je hebt jouw eigen pad ontdekt, vormgegeven en de eerste stappen gezet in de richting van een veelbelovende toekomst. De koers is duidelijk vastgesteld, zodat je een leven vol vervulling leidt, gestuurd door jouw eigen dromen en verlangens.

.


Hoi, ik ben Petra coach en eigenaar van Mind Body Flow coaching.

Toen ik 20 jaar geleden de arbeidsmarkt opstapte had ik geen idee wat ik wilde worden later als ik groot ben. Ik heb me laten leiden door verwachtingen van mijn omgeving, goedbedoelde adviezen van mijn managers en kansen die voorbijkwamen.

Ruim 6 jaar geleden is dat veranderd en ben ik bewust op zoek gegaan naar mijn plek in de wereld. Waar word ik gelukkig van, wat past bij mij en waar ben ik ontzettend goed in. Ondanks dat deze verandering niet op het juiste moment kwam, als moeder van 2 kleine kinderen en als ‘moetje’ omdat mijn functie was opgeheven na mijn zwangerschapsverlof, ben ik daar nog elke dag dankbaar voor.

Ik ben op zoek gegaan naar mezelf. Niet dat ik mezelf kwijt was hoor. Maar onder een hele laag van beperkende verhalen, verwachtingen van mijn omgeving en mijn eigen angst was ik mezelf en mijn verlangens en dromen wel verloren.

Nu werk ik vanuit mijn kracht en vanuit een diepgeworteld vertrouwen. Ik leef een voldaan leven wat me energie geeft en actie vraagt. Maar ook in mijn eigen tempo rust en reflectie.  Maar altijd in beweging en vanuit inspiratie en groei.

Wil jij dat ook?

“Toen de vlinder nog een rups was leek vliegen een onbereikbare droom”


Future Proof Begeleiding


Mind Body Flow Academy

In de academie vind je per module uitgebreide masterclasses waarin ik je begeleid om je doelen te realiseren.

Je vindt er ook inspiratie en informatie over de verschillende onderwerpen die je helpen om nog meer inzichten te krijgen en om zodoende nog meer uit het traject te halen


1-op-1 coaching

Regelmatig hebben we gezamenlijk een coach-sessie met verdiepende oefeningen en vernieuwde inzichten. Daarin bespreken we ook obstakels en kan ik je vragen beantwoorden.

Dankzij de coaching krijg je een ander perspectief en een bredere kijk op je toekomst. Daarnaast houdt dit de commitment hoog en daag ik je uit ook echt aan de slag te gaan met je nieuwe inzichten

Future Proof – Praktisch

Wat krijg je in het Future Proof traject?

Je krijgt toegang tot Mind Body Flow academie met online masterclasses, inspiratie en informatie die je volgt waar en wanneer het jou uitkomt.
Inclusief audio’s die je ondersteunen bij het uitvoeren van je oefeningen en opdrachten

Elke 3 weken hebben we 1-op-1 coaching (online of fysiek) waarin we verdiepende oefeningen en gesprekken hebben. Er zijn 6 coach-sessies van elk 90 minuten opgenomen in dit programma.

Wanneer start het traject?

De startdatum is het moment waarop we wederzijds instemmen om dit traject te starten en de factuur is getekend.

Wat is de prijs van het Future Proof traject?

De investering voor het traject bedraagt 1.500,- euro excl. btw.

Hoe lang duurt het traject?

Tijdens het traject wordt je 5 maanden intensief begeleid. Daarna hou je nog 3 jaar toegang tot de academie en al het materiaal.

Ik wil dit, maar ik vind het veel geld

Dat klopt, dat is zeker zo. Maar het gaat niet alleen om dit traject, het gaat om jouw volledige toewijding aan groei en ontwikkeling.
Het begint hier, met de beslissing om jezelf werkelijk te gunnen wat je verdient.


Dit is het begin van een reis die verder reikt dan het gewone, en ik sta klaar om je met mijn deskundige begeleiding bij elke stap te ondersteunen. Jouw toewijding aan dit proces en de waardevolle coaching die ik bied, vormen de kern van deze investering in jezelf. Samen zullen we de weg banen naar een koers die duidelijk is vastgesteld, zodat je een leven vol vervulling leidt, gestuurd door jouw eigen dromen en verlangens.

Veel bedrijven hebben voor hun medewerkers een opleidingsbudget of persoonlijk ontwikkel-budget van waaruit coaching kan worden vergoed.
De kosten voor coaching zijn voor zelfstandig ondernemers onder voorwaarden soms aftrekbaar.

Ga ik wel resultaat halen uit dit traject?

Je hebt onbeperkt toegang tot de Mind Body Flow academie met alle masterclasses, inspiratie en informatie. Daarnaast krijg je 6 sessies met 1-op-1 coaching persoonlijk van mij, waarin we de resultaten van je oefeningen ook zullen meenemen voor diepgaande analyses en inzichten.

Maar, ik heb ook jouw commitment nodig. Zonder jou 100% toewijding aan dit traject kan je er veel minder resultaten uithalen dan waarvoor dit traject is ontworpen. Dus het start bij jou commitment om dit traject samen aan te gaan. Als je dat kunt voelen, dan coach ik je met heel veel plezier en met al mijn kennis en kunde naar de mooiste resultaten.  

Hoe lang heb ik toegang tot dit traject?

Je hebt na de intensieve begeleiding nog 3 jaar toegang tot de academie en alle materialen.

Kan ik mijn persoonlijke groei niet beter met mijn manager bespreken?

Beide benaderingen hebben hun voordelen. Ik bied objectiviteit, gelijkwaardigheid, neutrale ondersteuning en expertise in coaching technieken. Dat zorgt voor vertrouwelijkheid en een breder perspectief. Ook omdat ik geen ‘persoonlijk gewin/ aandeel’ heb in jouw persoonlijke groei.

Aan de andere kant begrijpt een manager de organisatiecontext vaak beter en biedt directe betrokkenheid.
Het is vaak ideaal om een combinatie te overwegen, waarbij ik kan helpen bij persoonlijke ontdekking en doelen, terwijl je met je manager dit in de professionele context kan integreren en kan sparren over mogelijkheden op het gebied van jobcrafting, side projects en trainingen. Het hangt af van jouw behoeften en de best passende aanpak voor jouw groei.


Schrijf je nu in voor het Future Proof programma

Na inschrijving neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.
Super dat we met elkaar aan de slag gaan. Ik heb er nu al zin in!